Rug- en nekklachten

De praktijk is gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van acute en chronische klachten aan de wervelkolom, zoals o.a lage rugklachten al of niet met uitstralende pijn in armen en/of benen.
Onderzoek en behandeling verloopt volgens het McKenzie Mechanical Diagnosis and Therapy (MDT) systeem, een internationaal erkende en gerespecteerd methode, welke wereldwijd wordt toegepast in fysiotherapiepraktijken en revalidatiecentra over de hele wereld.

Wanneer tijdens het onderzoek blijkt dat u niet in aanmerking komt voor deze methode, zal uw behandelaar samen met u de alternatieven bespreken. McKenzie MDT behandelt lichamelijke klachten volgens een indeling in mechanisme diagnoses en therapie. Dit geeft vaak snelle resultaten en maakt snel duidelijk of fysiotherapie op u van toepassing is.

Behandeling geschiedt altijd een op een en richt zich naast het verminderen van uw huidige klachten op het ontdekken en verhelpen van de oorzaak van de klachten. Gedurende de behandeling kan blijken dat u in aanmerking komt voor specifieke manueeltherapeutische interventie. De praktijk voorziet hierin.

Meteen een afspraak maken?

Klik op de knop hieronder om ons direct te bellen