Samenwerkingen

Schoudernet

De stichting Schoudernet Noord (SNN) is een werkgroep van manueel therapeuten en/of sportfysiotherapeuten en/of algemeen fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn op gebied van diagnostiek en revalidatie van schouderaandoeningen.

CVA Netwerk Groningen

Na een cerebraal vasculair accident (CVA) of een ander niet aangeboren hersenletsel (NAH) wordt het leven vaak anders. Voor degene die een hersenletsel krijgt maar veelal ook voor hun naasten. Een CVA/NAH leidt vaak tot een ‘breuk op de levenslijn’.

GFNG Groningen E.O.

Het doel van het Geriatrie Fysiotherapie Netwerk Groningen is een zorgketen te ontwikkelen waarbij alle behandelaars vanuit hetzelfde perspectief naar de geriatrische patiënt kijken. Dit kan de kwaliteit van de zorg voor ouderen ten goede komen.

Voetzorg van Maanen

Voetzorg Van Maanen bestaat sinds 2015 en is sindsdien gegroeid naar 9 vestigingen in 7 plaatsen. We leveren in Zuidlaren Podotherapie, voetzorg, maar kijken hierbij ook naar de werking van de rest van het lichaam.
Hierdoor ontstaat er een completer beeld waar we wat mee kunnen. We werken hierbij veel samen met andere zorgverleners, zoals Fysiotherapie De Kazerne. Naast de zorg voor bijvoorbeeld arbeiders, sporters en kinderen zijn we ook verantwoordelijk voor voetzorg bij Diabetes Mellitus. U kunt op korte termijn bij ons terecht!

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk met hulpverleners gespecialiseerd in Parkinsonzorg. De best mogelijke zorg en kwaliteit van leven voor iedereen met de ziekte van Parkinson, of een atypisch parkinsonisme, dat is wat ons drijft. Door de mens met parkinson centraal te stellen, samenwerking tussen verschillende zorgdisciplines te verbeteren en expertise van zorgverleners te vergroten, faciliteert ParkinsonNet een optimaal netwerk van parkinsonspecialisten. Op deze manier draagt ParkinsonNet bij aan een hoogwaardige kwaliteit van zorg.

Meer weten over onze samenwerkingen?

Klik op de knop hieronder om ons direct te bellen